Home » Archief » Ja, laten we de nazi vragen iets voor Armeense Mikael te doen!


[10.08.2024]

Ja, laten we de nazi vragen iets voor Armeense Mikael te doen!

Peter Breedveld

 

Voor de Armeense Mikael en zijn moeder Gohar is het belangrijk dat zoveel mensen en de burgemeester van Amsterdam voor hem opkomen, dat begrijp ik wel. Toch maakt het verzoek aan Marjolein Faber om een uitzondering voor hem te maken, me pissig.

Want heb je nou nóg niet door wat het precies voor regering is, die “democratisch” is gekozen, na een tsunami aan leugenachtig gehits, een oneindige diarreestroom aan nepnieuws, het schuimbekkende racisme, gewoon in het parlement, en de intimidatie van iedereen die zich daartegen verzette?

Het zijn nazi’s, nihilistische nazi’s, totaal gewetenloos en gespeend van compassie, doordrenkt met haat, het vleesgeworden Kwaad. De kwade genius achter dit duivelse kabinet, Geert Wilders, kraait openlijk van plezier om het uitzetten van een 11-jarig kind, dat afscheid moet nemen van het enige leven dat hij kent, van zijn school, zijn vrienden, alles wat hij heeft.

Wat dénk je godverdomme nou? Dat een minister, die vooral bekend is geworden om haar racistische gehits, haar jacht op een kind dat een klimaatpraatje had gehouden en het versjteren van een kookavondje voor Syrische vluchtelingen, dat dit stuk nazi-stront zelfs maar zou overwegen iets voor Mikael te doen?

Mag geen racisme zeggen

Wanneer ga je het leren? Wanneer ga je inzien dat het monsters zijn die onze regering vormen? Die daar zitten mede dankzij jou? Omdat jij het belangrijker vond achter de critici van Wilders aan te gaan dan iets te zeggen van zijn Hitleriaanse gebral over hyena’s en ongedierte uit achterlijke zandbaklanden? Ja, ook Femke Halsema heeft Polderhitler mogelijk gemaakt. Never, ever zal ik vergeten dat ze mij verweet het woord ‘racisme’ inflatoir te maken, en dat ze achter mij aankwam omdat ik een feitelijk juist stuk over haar duizelingwekkend racistische nazi-vriendin Annabel Nanninga had gepubliceerd, weliswaar van iemand die niet bleek te zijn die hij had gezegd dat-ie was.

Domrechts is er niet op eigen kracht gekomen. Heel Nederland heeft er zijn stinkende best voor gedaan. Door Wilders permanent als slachtoffer op te voeren, terwijl hij over lijken gaat om de boel in het Nabije en Midden-Oosten op te stoken, door hem over zijn katten te interviewen in plaats van zijn fascistische racisme, door zijn bloeddorstige aanhang consequent als passieve zielepoten neer te zetten, door shariadriehoeken te verzinnen en terreurboeren te pijpen en iedereen, elke leraar, vakbondsman en schoolkrantredacteur die iets lelijks zei over Wilders of zijn afzichtelijke aanhang in de media te schandpalen, helemaal kapot te intimideren of in elk geval te proberen dat te doen.

Jullie hebben ze daar gebracht, eikels. En nu ben je geschokt dat ze niks voor een 11-jarige Armeen doen? Mikael is een hyena in hun ogen, een parasiet, ongedierte, een Untermensch. Hij is een amuse voor dat schorem. Er zullen nog wat amuses volgen, dan een paar voorgerechten en dan zal het hoofdgerecht volgen, en dat zal zijn wat jullie allemaal altijd onmogelijk hebben geacht want zo zijn Nederlanders niet en bovendien hebben we grondgrechten en de grondwet verander je niet zomaar en Wilders is echt wárs van geweld, hij is echt alleen maar geïnteresseerd, heus waar, eerlijk, zonder dollen, in verandering langs democratische weg. Dat heeft hij zelf gezegd.

Fuck jouw democratie

Vanmorgen las ik dat Bulgarije, een EU-land, democratisch heeft besloten dat er op scholen alleen maar les mag worden gegeven over heteroseksuele relaties, en dat LHBTI-propganda verboden is. Een aap op Twitter kwam me gelijk de les lezen dat ik democratische besluiten moest respecteren, zoals die apen constant doen sinds de “Monsterzege” van hun Führer. Zelf hebben ze de afgelopen 20 jaar openlijk hun reet afgeveegd met elk democratische besluit, maar nu via de wet moslims, vluchtelingen, niet-westerse allochtonen, LHBTI’ers en vrouwen worden gemarginaliseerd, moeten we opeens respect hebben voor de democratische besluiten van dit gajes.

Welnu, ten eerste heb ik nogal wat kanttekeningen bij wat er tegenwoordig voor democratie doorgaat, ik denk bijvoorbeeld dat het winnen van verkiezingen op basis van leugen- en haatpropaganda niet democratisch is. Ten tweede zal ik nooit respect hebben voor democratische besluiten die mensen het leven onmogelijk maken op basis van wie ze zijn. Nooit, never ever. Dus ook niet na een lang en zorgvuldig debat met voors en tegens over LHBTI-rechten met een stemming aan het eind waarbij dan een meerderheid besluit dat LHBTI-rechten niet iets zijn dat we moeten willen en dat dan de verliezers de winnaars feliciteren met deze eerlijke uitkomst.

Godverdomme nee. Als je de jacht opent op mijn vrienden en familie of op mensen die ik totaal niet ken of aan wie ik misschien zelfs wel een grafhekel heb, maar omdat ze moslim, homo, trans of bicultureel zijn? FUCK die democratie. Niet mijn democratie.

Natte kut

De uitzetting van Mikael is niet het werk van het nazistische stuk stront Marjolein Faber. Dit is allemaal het werk van Mark Rutte, van wie jullie allemaal een natte kut kregen omdat hij een appeltje at en op de fiets naar z’n werk kwam, maar die de Nederlandse samenleving totaal heeft vergruisd, met medewerking van allerhande progressieve partijen die meenden “verantwoordelijkheid” te moeten nemen. Faber hoefde niks te doen, alleen schijnheilig te verklaren dat ze niks kan doen, omdat het nou eenmaal een besluit van de hoogste rechter is.

Daar is dit addergebroed dan in elk geval nog goed voor: het laat zien dat het nazisme altijd in ons democratische rechtssysteem ingebakken is geweest. Het had alleen water nodig om weer tot bloei te komen en dat water hebben jullie aangeleverd, brave borsten met je gezemel over toon en woordkeuze en polarisatie en dat je geen dédain mag hebben voor die Jakob-Creutzfeldt-apen.

Jullie hebben dat bedje getimmerd, ik hoop dat je het een beetje lekker vindt liggen.

 

 

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21.

Peter Breedveld, 10.08.2024 @ 11:46

[Home]
 

1 Reactie

op 10 08 2024 at 11:47 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN AUGUSTUS

O Vreugdevuur der laagopgeleiden

O Wierd Duk gaat full metal nazi

O Wierd Duk wil graag een pogrom

O Ja, laten we de nazi vragen iets voor Armeense Mikael te doen!

O Fuck de feiten, Dick Schoof gaat voor de beleving

O De medaille van Sifan Hassan is zo politiek als maar kan

O Een aanstellerige praatjesmaakster in Japan

O De revival van de christelijke grote bek

O Waar is de Nederlandse James O’Brien?

O Grote kans dat ‘Engelse’ rassenrellen steeds vaker zullen uitbreken

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 


 

(Advertentie)
 

 

 

RSS RSS